http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ (فتو چینی)

طرز تهیه فتو چینی,فتو چینی مرغ و بروکلی,طرز تهیه فتوچینی مرغ و پارمزان

طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ (فتو چینی)

فتوچینی مرغ و پارمزان

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 6 – 8 سرو

فتوچینی

450 گرم

بروکلی خرد شده

3 فنجان

کره

سه چهارم فنجان

نمک

سه چهارم ق چ

فلفل سیاه

نصف ق چ

سینه مرغ بدون پوست و استخوان

360 گرم لقمه ای تکه شده

پیاز خرد شده

1 عدد کوچک

سیر خرد شده

2 حبه

قارچ اسلایس شده

120 گرم

خامه

3 فنجان

پنیر پارمزان رنده شده

1 و نمی فنجان

ژامبون خرد شده و پخته

6 برش

طرز تهیه :

در این مقاله شما را با طرز تهیه فتوچینی مرغ و پارمزان آشنا میکنیم .

فتوچینی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و در 3 دقیقه آخر بروکلی را هم  اضافه کرده سپس آبکش کنید و گرم نگه دارید .

در این حین 2 ق غ کره در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید ذوب شود . روی مرغ ها نصف ق چ نمک و یک چهارم ق چ پودر فلفل بپاشید و حدود 5 – 6 دقیقه با کره تفت دید و سپس از تابه کشیده کناری بگذارید . 2 ق غ دیگر کره به تابه اضافه کرده پیاز و سیر و قارچ را 5 – 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند .

نصف فنجان باقیمانده کره را با خامه مخلوط کرده روی حرارت متوسط به پایین 2 دقیقه هم بزنید تا کره ذوب شود باقیمانده یک چهارم ق چ نمک و فلفل را اضافه کرده سپس پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود . مرغ و مخلوط پیاز و نیمی از ژامبون ها را اضافه کنید .

پاستا و بروکلی را به سس اضافه کرده و بین 6 بشقاب تقسیم نموده رویشان مقداری دیگر پنیر پارمزان و باقیمانده ی ژامبون را بپاشید و سرو کنید .

عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *