طرز تهیه ساده پیاز داغ

http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

طرز تهیه ساده پیاز داغ

ابتدا پیازها را پوست کنده و بشویید سپس نصف نمایید طرف صاف پیاز را روی تخته بگذارید و با ساتور تیز برش های عمودی بزنید تا بصورت یکدست پیازها خورد شود.اگر شما نیز هنگام خورد کردن پیاز اشک فراوان میریزید میتوانید برای ساده تر شدن کار بجای خورد کردن پیاز ها را رنده کنید.پیازهای خورد شده یا رنده شده را درون تابه ریخته روغن را به اندازه ای اضافه کنید تا روی پیاز را بگیرد. ضمنا اندازه تابه هم باید کمی بزرگ باشه تا پیازها هنگام سرخ شدن روی هم انباشته نشود .

هنگام سرخ شدن مدام پیازها را هم بزنید تا یکدست سرخ شود وقتی پیاز داغ رنگ طلایی به خود گرفت کمی زرد چوبه یا زعفران به آن اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید.پیاز دغ را به یک طرف تابه ببرید و تابه را کج کنید تا روغن از پیاز جدا شود.

سپس روی حوله آشپز خانه (پی پر تاول) بریزید تا خشک و ترد شود. بعد از سرد شدن میتواند درون ظرف دردار در یخچال یا حتی فریزر بمدت شش ماه نگهداری کنید

پیاز داغ

عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *