ته چین سیب زمینی با گوشت

http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

ته چین سیب زمینی با گوشت

برای تهیه ته چین خوشمزه سیب زمینی با گوشت ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و به صورت ورقه های ضخیم برش بزنید گوشت را نیز ورقه ورقه کنید ولی ورقه های گوشت باید نازک باشد تا خوب بپزد حالا کمی نمک اضافه کنید.مقداری روغن کف قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید.

سیب زمینی را با فاصله ته قابلمه بچینید گوشت را نیز لابه لای سیب زمینی ها قرار دهید در این فاصله باید برنج را در قابله دیگری کته کنید و قبل از دم کردن برنج کته شده را روی سیب زمینی و گوشت اضافه کنید روی برنج زعفران دم کرده را اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید تا دم بکشد و ته چین کاملا برشته شود.

طرز تهیه ته چین سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه کته : برنج آب نمک و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید بعد از جوش آمدن کته حرارت را کمی پایینتر بیاورید تا به آرامی کته بجوشد و آب آن کم کم تمام شود سپس برنج کته شده را دم بکشید.

برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم

گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم

سیب زمینی : 2 عدد

کره : 30 گرم

روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم

عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *