http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

بیسکوییت شکلاتی گردویی تکه ای

درجه دشواری
نیمه سخت
۶۰ گرم
گردو
۲۳۰ گرم
شکلات تلخ
۱ عدد
موز
۱ عدد
تخم مرغ
۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای
۱/۲ پیمانه
شکر
۳/۴ پیمانه
کره
۱/۲ پیمانه
جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ پیمانه
آرد کامل گندم
۱ پیمانه
آرد
Image result for ‫بیسکوییت شکلاتی گردویی تکه ای‬‎
بیسکوییت شکلاتی گردویی تکه ای

بیسکوییت شکلاتی گردویی تکه ای از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکوییت شکلاتی گردویی تکه ای :

به گزارش آکاایران: ۱- شکلات تلخ را به قطعات ۳٫۵ سانتی تقسیم کنید .

۲- گردو را به قطعات درشت خورد کنید و تفت بدهید.

۳- از موز های رسیده استفاده کنید و آن ها را پیش از استفاده له کنید.

۴- با این میزان مواد اولیه حدود ۳۶ عدد بیسکویت خواهید داشت.

  1. از قبل فر را تا 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. با هم زن دستی آرد, نمک و جوش شیرین را در کاسه ای کوچک مخلوط کنید. در مخزن یک همزن برقی, کره (به دمای محیط), و شکر را با سرعت متوسط ترکیب کنید تا نرم شده و به رنگ زرد کمرنگ درآید. سرعت هم زن را کم کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس موز و مخلوط آرد و بعد جو, قطعات شکلات و گردو ها را به آن بیافزایید.
  2. با اسکوپ های مخصوص بستنی (حدودا 3.5 سانتی) خمیر را روی کاغذ روغنی با فاصله ی تقریبی 5 سانتی متری از هم قرار دهید. آن ها را در فر بپزید و در میانه ی فرآیند پخت ورفه را بچرخانید. بعد از 12-13 دقیقه بیسکوییت ها به رنگ طلایی در می آیند. برای مدت 5 دقیقه اجازه دهید بیسکوییت ها روی کاغذ روغنی روی سینی فر خنک شوند، سپس بیسکوییت ها را روی سینی فر منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. این بیسکوییت ها را می توان تا دو روز در ظروف در بسته نگه داری کرد.
عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *