بادمجان شکم پر

http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

بادمجان شکم پر

برای تهیه بادمجان شکم پر اول بادمجان ها را پوست گرفته و نمک بزنید و مدت 2 ساعت اجازه دهید تا تلخاب آنها از بین برود. سپس روی بادمجانها با چاقو به گونه ای برش بدهید که بتوانید داخل آنها را پر کنید. داخل گوجه ها را هم خالی کنید و پوره آنها را نگه دارید . حالا بادمجان ها را با روغن سرخکنید و کنار بگزارید.حالا نوبت تهیه مواد داخل شکم بادمجان است برای اینکار گردوها را پودر کنید سیر و پیاز را رنده کنید و سبزی را هم شسته و خرد کنید تمام مواد را با هم مخلوط کنید و رب انار نمک فلفل و زردچوبه به آنها اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن کم شود.

حال با این مواد شکم بادمجان و گوجه را پر کنید و درون تابه مناسبی بچینید پوره گوجه را درون تابه بریزید و یک لیوان آب به تابه اضافه کنید تا با حرارت ملایم بادمجان شکم پر بخارپز شود.

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر

مواد لازم

  • بادمجان 5عدد
  • گوجه فرنگی 3عدد
  • پیاز (رنده شده) 3عدد
  • گردو 200گرم
  • سیر 3حبه
  • سبزی ( جعفری گشنیز و نعنا یا سبزی معطر) 1پیمانه ساطوری شده
  • رب انار نصف پیمانه
  • نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

بازتاب های این مطلب

  1. آموزش آشپزی غذای سنتی | سایت تفریحی پرواز - […] بادمجان شکم پر […]

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *