آموزش پخت کته تره فرنگی

http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

آموزش پخت کته تره فرنگی

مواد لازم:

برنج نیم کیلو

سینه مرغ یک عدد کامل

ماست یک و نیم لیوان

تره فرنگی نیم کیلو

خامه 100گرم

آرد یک قاشق چای خوری

نمک فلفل سیاه کره روغن مایع و زعفران آب کرده به میزان لازم

طرز تهیه:
سینه‌ مرغ رااز استخوان جدا و بصورت نگینی خورد کنید.سپس آن را با روغن مایع، نمک ، فلفل و زعفران آب کرده با حرارت زیاد سرخ می‌کنیم تا استیکی شود. در این زمان آرد را روی این مواد بپاشیدو خامه را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

قسمت سفید تره‌ فرنگی‌ها را حلقه‌حلقه کرده و با مقدار زیادی آب و نمک می‌پزیم سپس آبکش کرده و با مرغ مخلوط می‌کنیم.

چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمک داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بکشد. پس از آن برنج را آبکش کرده، داخل کاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌کنیم.

کف قابلمه‌‌ای را مقداری کره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده کرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌کنیم سپس زیر قابلمه را با حرارت ملایم روشن میکنیم بعد از نیم ساعت برنج شما دم کشیده و آماده هست.برنج آماده را داخل ظرف مناسبی برگردانیدو روی آن را با زرشک و پسته تزئین و میل نمایید.آموزش پخت کته تره فرنگی

آموزش پخت کته

آموزش پخت کته تره فرنگی

عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *