روش پخت خورشت چاغاله بادام

http://flyfun.ir/wp-content/uploads/2016/10/tech_page_divider_1.png

 

روش پخت خورشت چاغاله بادام

 

ابتدا گوشت را شسته و به شیوه ی خورشتی خرد کنیدسپس در یک ظرف مناسب کمی روغن بریزیدو گوشت را روی آن حدود 2دقیقه روی حرارت بگذارید.بعد یک عدد پیاز آماده کنید.آن را 4 قسمت بکنید و روی همان گوشت قرار داده و دوباره کمی تفت دهیدوسپس سه ماده ی زرد چوبه فلفل و برگ بو را آماده و به غذا بیفزایید.کمی آب نیز اضافه کرده وآرام بگذارید بپزد.

وقتی گوشت خورشت چاغاله مان کمی پخت 2 عدد پیاز را رنده کنید و در روغن سرخش کنید.نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد کنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا کرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مواد لازم جهت پخت خورشت چاغاله بادام

  • گوشت (خورشتی و بدون چربی) 400گرم
  • سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری کمی بیشتر)) 250تا300گرم
  • چاغاله بادام 300گرم
  • برگ بو 4عدد
  • پیاز 4عدد
  • زعفران (آبکرده) 2قاشق غذاخوری
  • آبغوره یا آبلیمو به میزان لازم
  • لیمو عمانی 2عدد
روش پخت خورشت چاغاله بادام

روش پخت خورشت چاغاله بادام

عضویت در کانال تفریحی  

نویسنده: alpha

اشتراک گذاری این نوشته

بازتاب های این مطلب

  1. آموزش آشپزی غذای سنتی | سایت تفریحی پرواز - […] روش پخت خورشت چاغاله بادام […]

دیدگاه شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *